Taito Shopit ja myymälät

Etsitkö yksilöllistä käsityötuotetta, paikallista tekijää, tuliaista tai lahjaa? Tai tarvitsetko laadukkaita käsityömateriaaleja tai tarvikkeita? Taitoyhdistysten myymälät palvelevat kun tarvitset joko valmiita käsityötuotteita tai ideoita ja materiaaleja itsetekemiseen.

Taito Shop on suurin suomalaisen käsityön markkinointiketju, joka tarjoaa lähellä tehtyjä, persoonallisia ja aikaa kestäviä tuotteita. Taitoyhdistyksillä on 20 Taito Shop -myymälää eri puolilla Suomea.

Taitoyhdistysten myymälät tarjoavat monipuoliset käsityömateriaalien ja -tuotteiden hankintamahdollisuudet.

Taito- ja käsityökeskusten yhteydessä toimii usein pienempi myymälä tai myyntipiste, josta löydät käsityömateriaaleja ja lähialueen tuotteita. Osa myymälöistä profiloituu matkailuun ja oman alueensa tuotemyyntiin.

Taitoyhdistysten myymälät tarjoavat monipuoliset käsityömateriaalien ja -tuotteiden hankintamahdollisuudet. Alla mainittujen ja Taito Shop -myymälöiden lisäksi vielä useissa taitokeskuksissa on pienempiä myyntipisteitä.

Taito Shop -ketjulla on myös verkkokauppa ja myymälät seuraavilla paikkakunnilla: 
Helsinki, Hyvinkää (pop up), Joensuu, Joutsa, Jyväskylä, Mikkeli, Kouvola, Kuopio, Mänttä, Mäntyharju, Oulu, Pieksämäki, Pori, Saarijärvi, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Varkaus.

Muut taitoyhdistysten myymälät:

Gullkrona
Kauppiaskatu 12 / Köpmansgatan 12, Parainen / Pargas
www.gullkrona.fi

Ihanien tavaroiden kauppa
Marttilankatu 1, Sastamala
www.taitosatakunta.fi

Kainuun Pirtti Oy
Linnankatu 18, Kajaani
www.taitokainuu.fi 

Kankuri Shop
Mannerheiminaukio 3, Kokkola
www.taitokeskipohjanmaa.fi

Taito-kauppa
Tasihinin talo, Kauppakatu 25, Lappeenranta
www.taitoetelasuomi.fi

Taitokeskus Luhti
Valtakatu 21, Rovaniemi
www.taitolappi.fi