Tekemisen iloa -mallisto

Tekemisen iloa -mallisto

Tekemisen iloa -kurssimallisto on Taitojärjestön oma, vuosittain uudistuva, trendikäs, monipuolinen ja itse tekemiseen innostava käsityön mallisto. Tekemisen iloa -tuotteita voit tehdä taitokeskusten kursseilla ja osaa voit ostaa taitokeskuksista myös tarvikepaketteina.

Tekemisen iloa -malliston ovat suunnitelleet Saara Renvall ja Elina Helenius vuosina 2015-2017. Syksyn 2017 kurssimallisto julkistetaan elokuussa. Mallistoon kuuluu moderneja sisustustustuotteita ja ne toteutetaan monin kiinnostavin tekniikoin. Mallisto palkittiin syskyllä 2015 Habitaressa Toimittajien tusina tunnustuksella. Tekemisen iloa -kurssit ovat edullisia ja kurssilla yhdessä tekeminen on mukava tapa tutustua myös uusiin tekniikoihin.

Tervetuloa kursseille!
Kysy kurssiohjelmaa lähimmästä taitoyhdistyksestä.

[siteorigin_widget class=”CL_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”CL_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”CL_Widget”][/siteorigin_widget]

Tutustu suunnittelijoihin

Elina Helenius ja Saara Renvall ovat helsinkiläisiä muotoilijoita. He toimivat laaja-alaisesti taiteen ja designin rajapinnassa muotoilun, tuotesuunnittelun ja opetuksen alueella.  Saaraa ja Elinaa yhdistää syvä kiinnostus käsillä tekemisen ja taiteen voimaan, sekä uteliaisuus materiaalien, muotojen ja värien sisimpään olemukseen. Molemmat muotoilijat luennoivat säännöllisesti Aalto yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. 

Kummankin muotoilijan töitä on esitelty laajasti alan kansainvälisissä näyttelyissä ja julkaisuissa. Saara Renvall on palkittu Vuoden Nuori muotoilija tittelillä vuonna 2010 ja Elina Helenius valittiin Vuoden 2012 Tekstiilitaiteilijaksi.
Työpari  on suunnitellut Taitojärjestölle Tekemisen Iloa 2015–2017 tuotemalliston, jonka tuotteita voi valmistaa taitokeskusten kursseilla ja osaa hankkia tarvikepaketteina.